Μενού Ροή
Κοζάνη: Περιοδείες ενημέρωσης ΚΚΕ για την «δίκαιη μετάβαση»

Περιοδείες ενημέρωσης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της εκδήλωσης «Ο μύθος της Ε.Ε. για την δίκαιη μετάβαση και η ανάπτυξη που συμφέρει το λαό», που  πραγματοποιλήθηκε την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024, στην Κοζάνη, πραγματοποιούν οι Τομεακές Οργανώσεις Κοζάνης και Ενεργειακού Κέντρου.

Χθες Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 στελέχη του ΚΚΕ περιόδευσαν στο χωριό Κρόκος, στην Λαϊκή Αγορά Πτολεμαΐδας και στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και Αποκεντρωμένης Διοίκησης στη ΖΕΠ.

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 θα γίνουν περιοδείες στο Ορυχείο του Κύριου Πεδίου, στο Νοσοκομείο Κοζάνης, στα καταστήματα της οδού Φιλίππου και στο εργοστάσιο της ΑΛΦΑ ΖΥΜΗ.

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 περιοδείες ενημέρωσης θα γίνουν στη ΔΕΥΑ Κοζάνης και στα καταστήματα της οδού Αριστοτέλους.

Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024, αντιστοίχως, στελέχη του ΚΚΕ θα βρεθούν στα χωριά Ποντοκώμη και Καισαρειά και στη Λαϊκή Αγορά Κοζάνης, την Κυριακή 31 Μάρτη στα τα χωριά Τρανόβαλτο, Ελάτη και Άνω Κώμη και την Δευτέρα 1 Απριλίου στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Κοζάνης και στη Λαϊκή Αγορά Σερβίων.

Τέλος, την Τρίτη 2 Απριλίου θα περιοδεύσουν στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Κοζάνης, στις υπηρεσίες της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην πρώην Νομαρχία Κοζάνης και στο εργοστάσιο της ΕΠΑΔΥΜ.

Πηγή: ΕΡΤ

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας