Μενού Ροή
Καστοριά: Ενεργειακή και αισθητική αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου

Νέο ξύλινο δάπεδο θα αποκτήσει το Κλειστό γυμναστήριο Καστοριάς και, παράλληλα με την ενεργειακή αναβάθμιση, θα μετατραπεί σε ένα σύγχρονο κέντρο αθλητισμού. Οι εργασίες για την ενεργειακή αναβάθμιση βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ υπογράφτηκε η σύμβαση για την αντικατάσταση του παρκέ, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, την επίστρωση δαπέδου με τρεις στρώσεις τσιμεντοκονίαμα, τριπλή επάλειψη με ασφαλτικό διάλυμα και τοποθέτηση ξύλινου δαπέδου από δρυ.

Στόχος, το Γυμναστήριο να αποκτήσει “μια νέα εικόνα, αισθητική αναβάθμιση και κυρίως λειτουργικότητα και ασφάλεια για όλες τις ομάδες και τους συλλόγους που δραστηριοποιούνται εκεί” αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου Καστοριάς. Με το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης, στο κτίριο προχωρούν η εξωτερική θερμομόνωση, αντικατάσταση του συνόλου των κουφωμάτων, των συστημάτων θέρμανσης και του συνόλου των φωτιστικών σωμάτων με νέα φωτιστικά τεχνολογίας LED.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης, δήλωσε: «Με τις εργασίες και τις παρεμβάσεις που υλοποιούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο Καστοριάς και που ξεπερνούν συνολικά το 1.500.000 ευρώ,οι αθλητές μας, αλλά

και το φίλαθλο κοινό θα μπορούν πλέον να αξιοποιήσουν και να χαρούν ένα λειτουργικό, ασφαλές και αναβαθμισμένο γυμναστήριο και παράλληλα ο Δήμος μας θα μπορεί να υποδεχθεί και να φιλοξενήσει αξιοπρεπώς και με ασφάλεια, μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις».

Πηγή: ΕΡΤ

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας