Μενού Ροή
xrimatistirio
Χρηματιστήριο: Στο «κόκκινο» οι αγορές, πτώση 1,39% και στο ΧΑ

Υποχωρούν οι αγορές μετά την πυραυλική επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν, με τους επενδυτές να στρέφονται σε ασφαλή επενδυτικά καταφύγια όπως ο χρυσός, ενώ ράλι πραγματοποιούν οι τιμές του πετρελαίου. Οι ευρωπαϊκές αγορές καταγράφουν σημαντικές απώλειες, ενώ και το ελληνικό Χρηματιστήριο επηρεάζεται από το διεθνές αρνητικό κλίμα.

O Γενικός Δείκτης Τιμών, στις 11:00, διαμορφώνεται στις 1.829,26 μονάδες σημειώνοντας πτώση 1,39%.

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 32,51 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 1,42%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 1,14%.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, άνοδο σημειώνει μόνο η μετοχή του ΟΛΠ (+0,31%).

Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Aegean Airlines (-2,81%), της Ελλάκτωρ (-2,76%), του ΟΠΑΠ (-2,62%), της Εθνικής (-2,22%) και της Πειραιώς (-2,19%).

Ανοδικά κινούνται 6 μετοχές, 85 πτωτικά και 5 παραμένουν σταθερές.

Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές Βογιατζόγλου Systems (+2,51%) και Κλωστήρια Ναυπάκτου (+1,80%), ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές Λανακάμ (κ) (-9,09%) και Alpha Αστικά Ακίνητα (-4,76%).

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας