Μενού Ροή
xrimatistirio
Χρηματιστήριο: Στις 2.272,45 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 0,14%
Google Logo ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ENERGYMAG.GR ΩΣ ΠΡΟΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ GOOGLE

Ασθενείς πτωτικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω ήπιας ανοδικής κίνησης των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών αγορών.

O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 2.272,45 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 0,14%.

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 13,85 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,16%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,15%.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της ΔΕΗ (+0,99%), του ΟΠΑΠ (+0,56%) και της Πειραιώς (+0,46%).

Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Σαράντης (-1,59%), του ΟΤΕ (-1,29%), της Viohalco (-1,17%) και των ΕΛΠΕ (-1,15%).

Ανοδικά κινούνται 33 μετοχές, 43 πτωτικά και 18 παραμένουν σταθερές.

Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Frigoglass (+3,03%) και Παπουτσάνης (+2,81%), ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: YKNOT (-4,55%) και Crediabank (-2,40%).

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας