Μενού Ροή
Στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξανδρος Εξάρχου για την επιτάχυνση των έργων του Μετρό

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα Παρασκευή 10 Νοεμβρίου ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Intrakat και πλέον πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Άκτωρ κ. Αλέξανδρος Εξάρχου, έχοντας στην ατζέντα του την επιτάχυνση των εργασιών αποπεράτωσης του Μετρό Θεσσαλονίκης, ώστε αυτό να τεθεί σε τροχιά ολοκλήρωσης και να παραδοθεί εγκαίρως στο Ελληνικό Δημόσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Εξάρχου ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη ώστε να εγκαταστήσει νέο υπεύθυνο του έργου (σ.σ. η Άκτωρ συμμετέχει στην κοινοπραξία κατασκευής, μαζί με τις WEBUILD και HITACHI Rail), με στόχο να διασφαλιστεί η έγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών του μεγαλύτερου δημοσίου έργου της Ελλάδας.

Το ταξίδι αυτό στη Θεσσαλονίκη είναι η πρώτη ενέργεια που κάνει η νέα διοίκηση της Άκτωρ, μετά την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων της και σε συνέχεια της ολοκλήρωσης της εξαγοράς της εταιρείας από την Intrakat. Σκοπό έχει να αναδείξει το γεγονός ότι η αποπεράτωση του Μετρό Θεσσαλονίκης αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα, καθώς αναγνωρίζει τη σημασία του έργου για το κράτος και τους πολίτες.

Πηγές της Άκτωρ αναφέρουν επίσης ότι στόχος είναι να ανακτηθεί ο χαμένος χρόνος, ώστε να μπει το έργο σε τροχιά ολοκλήρωσης και να παραδοθεί εγκαίρως στο Ελληνικό Δημόσιο.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας