Μενού Ροή
Η ΚΕΕΕ και τα Επιμελητήρια στη Ζάκυνθο για τη νησιωτική επιχειρηματικότητα

Η Ζάκυνθος θα βρεθεί στο επίκεντρο της επιμελητηριακής κοινότητας, με τη διευρυμένη συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, αλλά και του νησιώτικου επιχειρείν με τη συνεδρίαση των νησιωτικών Επιμελητηρίων που θα ακολουθήσει, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από τα Επιμελητήρια της χώρας. Οι συνεδριάσεις θα λάβουν χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου, την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Μαΐου.

Οι εργασίες της διευρυμένης συνεδρίαση της ΔΕ θα ξεκινήσουν με τις εισαγωγικές τοποθετήσεις των δύο προέδρων, του Επιμελητηρίου Ζακύνθου, κ. Φώτη Κόττη, με θέμα την οικονομία στα Ιόνια νησιά, την καινοτομία και την τεχνολογία, και της ΚΕΕΕ, κ. Ιωάννη Μασούτη, με θέμα: «Το νησιωτικό επιχειρείν, την οικονομία της φιλοξενίας και τη βιώσιμη ανάπτυξη ως προστιθέμενη αξία για τη χώρα».

Στη συνέχεια θα δοθεί η δυνατότητα στους επισήμους και στους προέδρους και εκπροσώπους των Επιμελητηρίων να τοποθετηθούν επί των ζητημάτων που έχουν τεθεί.

Οι εργασίες της ΔΕ της ΚΕΕΕ θα ολοκληρωθούν με την κοινή συνέντευξη τύπου (13.00-13.30) των προέδρων της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, κ. Ιωάννη Μασούτη, και του Επιμελητηρίου Ζακύνθου, κ. Φώτη Κόττη.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας