Μενού Ροή
oukrania
Η Ρωσία επιχειρεί να προκαλέσει «γενική διακοπή ρεύματος» στην Ουκρανία πριν από τον χειμώνα δηλώνει ο Ζελένσκι
Google Logo ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ENERGYMAG.GR ΩΣ ΠΡΟΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ GOOGLE

Η Ρωσία επιχειρεί να προκαλέσει «γενική διακοπή ηλεκτροδότησης» στην Ουκρανία πριν από τον χειμώνα, δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ισχυριζόμενος ότι η Μόσχα εξαπέλυσε χθες «μαζική» επίθεση στο ουκρανικό δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας.

«Η Ρωσία προσπαθεί να προκαλέσει γενική διακοπή ηλεκτροδότησης στην Ουκρανία, λίγο πριν από τον χειμώνα. Η Ρωσία προσπαθεί να αφήσει εκατομμύρια συμπατριώτες μας χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα ή θέρμανση», δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καλώντας τους συμμάχους να «ασκήσουν πίεση» στη Μόσχα να σταματήσει.

Σύμφωνα με τον Ζελένσκι, η Ρωσία επιτέθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας σε περισσότερες από 15 ουκρανικές ενεργειακές εγκαταστάσεις σε δυτικές και κεντρικές επαρχίες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας