Μενού Ροή
MG
Παγκόσμια πρεμιέρα δύο πρωτότυπων αυτοκινήτων MG στο Goodwood Festival of Speed

Η MG επιστρέφει δυναμικά στο Goodwood Festival of Speed 2026 (9-12 Ιουλίου), παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό περίπτερο, αλλά κυρίως παρουσιάζοντας δύο νέα ηλεκτρικά πρωτότυπα.

Ένα νέο ηλεκτρικό hatchback κατηγορίας B, που αναμένεται να ενταχθεί στην παραγωγή το 2027 και ένα προηγμένο concept car έρχονται να δώσουν μια δυναμική πρώτη γεύση της επόμενης ημέρας της μάρκας. Τα αποκαλυπτήρια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 9 Ιουλίου στις 11:00 π.μ. από τον Αντιπρόεδρο Παγκόσμιου Σχεδιασμού της MG, Jozef Kaban. Παράλληλα, η MG μετατρέπει το περίπτερό της σε έναν ζωντανό χώρο εμπειρίας, παρουσιάζοντας διαδραστικές εφαρμογές ρομποτικής τεχνολογίας που αναδεικνύουν το πώς η καινοτομία μπορεί να γίνει πιο προσιτή και κατανοητή για όλους.

Το κοινό θα ανακαλύψει από κοντά τη νέα εποχή εξηλεκτρισμού της MG, με πρωταγωνιστή το ολοκαίνουργιο 7θέσιο SUV MGS9 PHEV, πλαισιωμένο από τα MG4 EV Urban, MG IM5, ZS Max Hybrid+, HS PHEV+ και το εντυπωσιακό ηλεκτρικό roadster MG Cyberster.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας