Μενού Ροή
Χρηματιστήριο: Στις 1.860,02 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 0,40%

Ήπιες πτωτικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, με την αγορά να διορθώνει μετά το χθεσινή ισχυρή άνοδο.

O Γενικός Δείκτης Τιμών, στις 11:00, διαμορφώνεται στις 1.860,02 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,40%.

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 16,89 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,45%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί οριακά σε ποσοστό 0,03%.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές του ΔΑΑ (+2,35%), της Τιτάν (+1,27%) και της Aegean (+1,18%).

Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Motor Oil (-4,01%), της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (-1,33%) και της Jumbo (-1,28%).

Από σήμερα και για τρεις συνεδριάσεις δεν θα διαπραγματεύονται οι μετοχές της Alpha Bank, στο πλαίσιο της διαδικασίας απορρόφησης της Alpha Services and Holdings, με τις νέες μετοχές να επανέρχονται στο ταμπλό του ΧΑ την ερχόμενη Δευτέρα 30 Ιουνίου.

Οι μετοχές της Motor Oil διαπραγματεύονται χωρίς το μέρισμα ύψους 1,0686 ευρώ ανά μετοχή.

Επίσης και οι μετοχές της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα ύψους 0,3927 ευρώ.

Ανοδικά κινούνται 42 μετοχές, 35 πτωτικά και 9 παραμένουν σταθερές.

Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές Δρομέας (+6,41%) και Ξυλεμπορία (κ) (+3,20%), ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές Motor Oil (-4,01%) και Minerva (-3,48%).\

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας