Μενού Ροή
wootis
Ανακοίνωση προδιαγραφών ΔΕΔΔΗΕ: Η λύση της Wootis SA

Σε συνέχεια της πρόσφατης ανακοίνωσης του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), η Wootis SA αναλαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσει την πλήρη συμμόρφωση με τις νέες κανονιστικές απαιτήσεις για τους φωτοβολταϊκούς (Φ/Β) σταθμούς.

Σύμφωνα με τα άρθρα 111 και 118 του νόμου 5106/2024, όλοι οι Φ/Β σταθμοί με ισχύ άνω των 400kW είναι απαραίτητο να εγκαταστήσουν εξοπλισμό που θα παρέχει δυνατότητα τηλεμέτρησης και τηλεχειρισμού, προσβάσιμο από τον ΔΕΔΔΗΕ. Οι προθεσμίες συμμόρφωσης είναι οι εξής:

  • Σταθμοί άνω του 1MW: Εγκατάσταση έως 31 Οκτωβρίου 2024
  • Σταθμοί έως 1MW: Εγκατάσταση έως 13 Δεκεμβρίου 2024
  • Η μη συμμόρφωση με αυτές τις απαιτήσεις θα οδηγήσει σε διακοπή λειτουργίας των Φωτοβολταϊκών Σταθμών μέχρι την τελική συμμόρφωση των παραγωγών.

Η Δέσμευση της Wootis SA

Το τελευταίο διάστημα, η Wootis SA, πρωτοπόρος στον κλάδο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, αξιολογεί όλες τις πιθανές εναλλακτικές ώστε να αναπτύξει την πλέον κατάλληλη ολοκληρωμένη λύση που θα καλύψει τις νέες αυτές απαιτήσεις. Εξετάζουμε διεξοδικά όλες τις διαθέσιμες επιλογές σε επίπεδο εξοπλισμού (hardware), ανάπτυξης λογισμικού και εγκατάστασης, ώστε να διασφαλίσουμε την πλήρη συμμόρφωση με τις προδιαγραφές του ΔΕΔΔΗΕ. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις βέλτιστες και οικονομικά αποδοτικότερες λύσεις, προσαρμοσμένες στις εξατομικευμένες ανάγκες τους.

Το Συγκριτικό μας Πλεονέκτημα

Η Wootis SA ξεχωρίζει στην αγορά, προσφέροντας μια ολιστική προσέγγιση στη λειτουργία Φ/Β σταθμών. Η τεχνογνωσία μας εκτείνεται από τη συνεχή ζωντανή απομακρυσμένη παρακολούθηση και την εκπροσώπηση στη Χρηματιστηριακή Αγορά Ενέργειας (Χ.Α.Ε.), έως την παροχή εξατομικευμένων λύσεων ανάπτυξης λογισμικού (custom software development). Αυτή η ολοκληρωμένη προσέγγιση μας επιτρέπει να παρέχουμε την πιο αξιόπιστη και αποδοτική λύση, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις του ΔΕΔΔΗΕ σε σύντομο χρονικό διάστημα και με εύλογο κόστος.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας