Μενού Ροή
totalenergies
TotalEnergies: Επενδύσεις 10 δισ. δολαρίων στην Αγκόλα την επόμενη πενταετία
Google Logo ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ENERGYMAG.GR ΩΣ ΠΡΟΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ GOOGLE

Η TotalEnergies σχεδιάζει να επενδύσει περίπου 10 δισ. δολάρια στην Αγκόλα μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, σε συνεργασία με τους εταίρους της, καθώς ενισχύει την παρουσία της στη χώρα και επενδύει στην ανάπτυξη νέων ενεργειακών έργων.

Το επενδυτικό πρόγραμμα επιβεβαίωσε ο διευθύνων σύμβουλος της γαλλικής ενεργειακής εταιρείας, υπογραμμίζοντας τη σημασία της Αγκόλας για τη μελλοντική δραστηριότητα του ομίλου.

Η επένδυση αναμένεται να υλοποιηθεί από κοινού με τις εταιρείες που συμμετέχουν στα σχετικά έργα, με το μεγαλύτερο μέρος των κεφαλαίων να κατευθύνεται στον ενεργειακό και πετρελαϊκό τομέα.

Η Αγκόλα αποτελεί μία από τις σημαντικότερες πετρελαιοπαραγωγούς χώρες της Αφρικής και τα τελευταία χρόνια επιδιώκει να προσελκύσει νέες επενδύσεις για την ανάπτυξη των κοιτασμάτων της και την ενίσχυση της παραγωγής.

Για την TotalEnergies, η χώρα παραμένει βασικός πυλώνας της δραστηριότητάς της στην Αφρική, με τον όμιλο να συμμετέχει σε μεγάλα έργα παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Πηγή: Reuters

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας