Μενού Ροή
Keravnos-Kypro
Κεραυνός: Εξετάζουμε όλες τις πτυχές πριν αποφασίσουμε για την ηλεκτρική διασύνδεση με την Ελλάδα
Google Logo ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ENERGYMAG.GR ΩΣ ΠΡΟΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ GOOGLE

Κατά την τελετή υπογραφής των νέων δανειακών συμφωνιών με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, οι δημοσιογράφοι έθεσαν ερωτήσεις στον Υπουργό Οικονομικών για το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας.

Ο Μάκης Κεραυνός παραδέχτηκε ότι υπήρξε «μια ανησυχία στο Υπουργείο Οικονομικών την τελευταία περίοδο», σημειώνοντας ότι «θα εξετάσουμε όλες τις πτυχές και θα το χειριστούμε με τον πιο κατάλληλο τρόπο».

Σε ερώτηση για το εάν υπάρχει πιθανότητα η κυβέρνηση να μην καταβάλει τα €67 εκατ. και να ζητηθεί γνωμάτευση από τη Νομική Υπηρεσία, ο Υπουργός απάντησε: «Θα εξετάσουμε όλες τις πτυχές, είτε είναι νομικές ή οικονομικές και θα αποφασίσουμε ποιοι θα είναι οι καλύτεροι χειρισμοί στη συγκεκριμένη περίπτωση».

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας