Μενού Ροή
Χρηματιστήριο: Στις 1.082,70 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο άνοδο 0,58%
Google Logo ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ENERGYMAG.GR ΩΣ ΠΡΟΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ GOOGLE

Ανακάμπτουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου μετά από πέντε πτωτικές συνεδριάσεις, στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης είχε σημειώσει συνολικές απώλειες 5,0% και ο τραπεζικός δείκτης απώλειες άνω του 10%.

O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 1.082,70 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,58% .

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 11,37 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,68%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,12%.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Jumbo (+3,34%), της Πειραιώς (+1,40%), της Quest Συμμετοχών (+1,40%) και της ΔΕΗ (+1,25%).

Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Ελλάκτωρ (-0,94%) και της Σαράντης (-0,58%).

Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Προσωπικών Προϊόντων (+2,57%) και του Πετρελαίου (+1,09%), ενώ μικρή πτώση σημειώνει μόνο ο δείκτης των Βιομηχανικών Προϊόντων (-0,12%).

Ανοδικά κινούνται 44 μετοχές, 23 πτωτικά και 15 παραμένουν σταθερές.

Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Ιντερτέκ +5,66% και Reds +2,79%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Prodea -5,23% και Μύλοι Λούλη -2,72%.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας