Μενού Ροή
xrimatistirio
Χρηματιστήριο: Στις 2.023,69 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 1,77%
Google Logo ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ENERGYMAG.GR ΩΣ ΠΡΟΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ GOOGLE

Σε κλοιό ισχυρών πιέσεων βρίσκονται οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω κλίματος επιφυλακτικότητας στις ευρωπαϊκές αγορές.

O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 2.023,69 μονάδες σημειώνοντας πτώση 1,77%.

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 25,95 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 1,84%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 1,32%.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης άνοδο καταγράφουν οι μετοχές του ΟΛΠ (+1,11%) και της Motor Oil (+0,86%).

Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Metlen (-6,79%), της Elvalhalcor (-3,03%), της Aktor (-2,72%) και της Τιτάν (-2,65%).

Ανοδικά κινούνται 15 μετοχές, 68 πτωτικά και 11 παραμένουν σταθερές.

Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Γενική Εμπορίου (+2,35%) και Unibios (+1,87%), ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Metlen (-6,79%) και Mevaco (-5,06%).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας