Μενού Ροή
Με την νεοεκλεγείσα πρόεδρο του ΕΒΕΑ, συναντήθηκε ο Αδ. Γεωργιάδης

Με την νεοεκλεγείσα πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας, Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου συναντήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων 'Αδωνις Γεωργιάδης.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων: «Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων 'Αδωνις Γεωργιάδης συναντήθηκε με την νεοεκλεγείσα Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας, κ. Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου. Ο Υπουργός της ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα».

Από την πλευρά της η νέα πρόεδρος σημείωσε σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Αποτελεί τιμή να εκλεγώ η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ενός φορέα, που σε όλη τη μακρόχρονη ιστορία του, υπηρετεί τον στόχο της ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας. Η κληρονομιά του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μίχαλου, θα είναι η έμπνευσή μου, ενώ, το πάθος και η ακάματη επιμονή του απελθόντα Προέδρου μας, Γιάννη Μπρατάκου, να ενισχύσει το ρόλο και το κύρος του ΕΒΕΑ, θα είναι ο οδηγός μου.

Βασικός κορμός της προσπάθειάς μου ως νέα Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, του μεγαλύτερου επιμελητηρίου της χώρας, είναι η σταθερή αύξηση της προστιθέμενης αξίας που προσφέρει στα μέλη του. Στόχος, επίσης, είναι να περιληφθούν προτεραιότητες όπως οι νέες τεχνολογίες, η ανάπτυξη των ψηφιακών και πράσινων δεξιοτήτων, η στήριξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας και η προσαρμογή διεθνών τάσεων που επιτάσσουν την εξισορρόπηση επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής. Ευχαριστώ από καρδιάς όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη τους.

Όλες και όλοι μαζί, με νέες ιδέες, με γνώση και κυρίως με πίστη στις δυνατότητες των ελληνικών επιχειρήσεων και των ανθρώπων τους, θα εργαστούμε για να κάνουμε το ΕΒΕΑ ένα σύγχρονο, αποτελεσματικό και καινοτόμο Επιμελητήριο.»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας