Μενού Ροή
Καστοριά: Εγκρίθηκε η σύνδεση του κτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας με το φυσικό αέριο

Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας η «Σύνδεση του κτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς με το Δίκτυο Διανομής Φυσικού Αερίου», κατόπιν εισήγησης του αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλου.

«Με την σύνδεση του κτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου θα επιτευχθεί περιορισμός των δαπανών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά ταυτόχρονα θα υπάρξει μείωση των εκπεμπόμενων ρύπων προς το περιβάλλον», σημείωσε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς.

Την παρούσα χρονική στιγμή εκτελούνται έργα εγκατάστασης του δικτύου φυσικού αερίου στην περιοχή από την ελληνική εταιρεία Enaon Eda. Το κόστος της εξωτερικής εγκατάστασης σύνδεσης (δηλαδή από τον κεντρικό αγωγό μέχρι και τον μετρητή στο πεζοδρόμιο) είναι επιδοτούμενο, ενώ η Περιφέρεια θα επιβαρυνθεί μονάχα με το κόστος της εσωτερικής εγκατάστασης (δηλαδή τροποποιήσεις της εγκατάστασης εντός των λεβητοστασίων του κτηρίου και σωλήνα παροχής μέχρι το μετρητή).

Πηγή: ΕΡΤ

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας