Μενού Ροή
PTT
Ταϊλάνδη: Αύξηση στις ποσότητες μαζούτ που προσφέρει η PTT για φόρτωση τον Μάιο

Αυξημένες ποσότητες καυσίμου υψηλής περιεκτικότητας σε θείο (HSFO) διαθέτει για φόρτωση τον Μάιο η κρατική ενεργειακή εταιρεία της Ταϊλάνδης PTT, σε σύγκριση με τους προηγούμενους μήνες, σύμφωνα με πηγές της αγοράς.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, η PTT προσέφερε τέσσερα φορτία HSFO σε διαγωνιστική διαδικασία που λήγει την Πέμπτη. Τα φορτία θα φορτωθούν από το λιμάνι Σριράτσα.

Ένα από τα φορτία αφορά 18.000 τόνους μαζούτ, με προγραμματισμένη φόρτωση μεταξύ 5 και 7 Μαΐου, ενώ τα υπόλοιπα τρία ανέρχονται το καθένα σε 25.000 τόνους, με αντίστοιχες περιόδους φόρτωσης 15–17 Μαΐου, 23–25 Μαΐου και 29–31 Μαΐου.

Σύμφωνα με στοιχεία της αγοράς, το διυλιστήριο συνήθως διαθέτει ένα έως δύο φορτία HSFO μηνιαίως μέσω του λιμανιού Σριράτσα.

Οι εταιρείες του κλάδου δεν σχολιάζουν εμπορικές διαγωνιστικές διαδικασίες.

Πηγή: Reuters

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας