Μενού Ροή
Vitex Care: Το μόνο χρώμα με 10 Πιστοποιήσεις για τον τοίχο, την υγεία και το περιβάλλον

Η οικογένεια χρωμάτων Vitex Care σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε με γνώμονα το Eυ Zην. Τα χρώματα Vitex Care αποτελούν  την απόλυτη λύση για κορυφαία προστασία για τις επιφάνειες, τον άνθρωπο  και το περιβάλλον. Το κορυφαίο στην κατηγορία του πλαστικό χρώμα σε ματ και βελουτέ ματ (eggshell) φινίρισμα, το οποίο χρωματίζεται σε χιλιάδες αποχρώσεις. Είναι σχεδιασμένο µε τεχνολογία προστασίας επιφανειών, καθιστώντας ευκολότερη την αφαίρεση τους ακόμα και μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Προσφέρει µμεγάλη καλυπτικότητα, ασυναγώνιστη απόδοση, εξαιρετική λευκότητα και εξαιρετική αντοχή στο συχνό πλύσιμο.

Συνεισφέρει στην καλύτερη ποιότητα αέρα και υγιεινή των εσωτερικών χώρων, λόγω των πολύ χαμηλών εκπομπών Πτητικών Οργανικών Ενώσεων και είναι πρακτικά άοσμο. Είναι πιστοποιημένο µε το Indoor Air Comfort GOLD, το πιο αυστηρό παγκόσμιο σύστημα αξιολόγησης εκπομπών σε εσωτερικούς χώρους.

Είναι πιστοποιημένο για την αντιµικροβιακή του δράση στον υμένα του χρώματος και για τα µειωμένα επίπεδα αλλεργιογόνων και ερεθιστικών ουσιών από το British Allergy Foundation . Αποτελεί κατάλληλο χρώμα βαφής χώρων διαμονής ατόμων µε προβλήματα αλλεργιών και άσθματος. Η πλαστική συσκευασία του αποτελείται από 50% ανακυκλωμένο υλικό.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας