Μενού Ροή
Interamerican
Οι εταιρείες efood, Interamerican, Anytime, Deloitte και NAK Insurance Brokers συμβάλλουν ενεργά στη διάσωση των δασών της Αττικής

Σε μια εποχή όπου οι δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της στρατηγικής των σύγχρονων επιχειρήσεων, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αναδεικνύει τη δύναμη της συνεργασίας ανάμεσα σε ιδιωτικούς φορείς, προσφέροντας απτές λύσεις σε περιβαλλοντικά προβλήματα και χτίζοντας τις βάσεις για ένα βιώσιμο μέλλον στις τοπικές κοινωνίες.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι εταιρείες efood, Interamerican, Anytime, Deloitte και NAK Insurance Brokers συνεργάζονται με τον Σύλλογο Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας (Σ.Ε.Α.Δ.), ενισχύοντας ουσιαστικά τις προσπάθειες προστασίας και αποκατάστασης των δασών της Αττικής. Το φυτώριο αποτελεί έναν σύγχρονο πυρήνα ελπίδας και αναγέννησης, με σκοπό την παραγωγή ενός ανθεκτικού δασικού φυτού, της βελανιδιάς, που θα χρησιμοποιηθεί για τη σταδιακή αναδάσωση των πληγεισών περιοχών της Αττικής. Στόχος είναι η φύτευση έως και 20.000 νέων δέντρων κάθε χρόνο, δημιουργώντας ένα πιο πράσινο και ανθεκτικό περιβάλλον για όλους. 

Ο Νικόλας Κατσιμπέρης, CEO της NAK Insurance Brokers, δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Deloitte την Interamerican, την Anytime και το efood σε μια πρωτοβουλία με ουσιαστικό περιβαλλοντικό και κοινωνικό αντίκτυπο. Η υιοθεσία του Φυτωρίου δεν είναι απλώς μια συμβολική κίνηση, αλλά μια επένδυση στο μέλλον. Μέσα από τη συνεργασία και τη συλλογική δράση, συμβάλλουμε ενεργά στη δημιουργία ενός πιο ανθεκτικού και βιώσιμου περιβάλλοντος για τις επόμενες γενιές.»

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας