Μενού Ροή
xrimatistirio
Χρηματιστήριο: Στις 2.635,72 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με οριακή άνοδο 0,06%
Google Logo ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ENERGYMAG.GR ΩΣ ΠΡΟΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ GOOGLE

Σταθεροποιητικά κινούνται οι τιμές των μετοχών στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου.

Ήπιες απώλειες σημειώνουν οι δείκτες στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια με τους επενδυτές να στρέφουν την προσοχή τους στις εξελίξεις γύρω από το Ιράν και τις νέες αμερικανικές κυρώσεις.

O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 2.635,72 μονάδες, σημειώνοντας οριακή άνοδο 0,06%.

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 14,57 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει οριακή άνοδο σε ποσοστό 0,05%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,21%.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης την μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές του ΟΛΠ (+1,50%), της ΕΥΔΑΠ (+1,32%) και της Elvalhalcor (+1,19%).

Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Optima Bank (-1,18%), της Εθνικής και της Eurobank (-0,74%).

Ανοδικά κινούνται 39 μετοχές, 37 πτωτικά και 19 παραμένουν σταθερές.

Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Frigoglass (+2,86%) και Μαθιός Πυρίμαχα (+2,08%), ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Τρία Άλφα(κ) (-9,71%) και Μedicon (-4,74%).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας