Μενού Ροή
Τους έπιασαν να μεταφέρουν 260 κιλά κλεμμένο χαλκό στο Κιλελέρ

Από το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής καλωδίων από πομόνα και μεταλλικών κομματιών πηνίου με χαλκό, που αφαιρέθηκαν από αγροτεμάχιο σε περιοχή του Δήμου Κιλελέρ. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών και άγνωστου, μέχρι στιγμής, συνεργού τους, για τα αδικήματα της κλοπής και της απείθειας.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας εντόπισαν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο σε αγροτική περιοχή του Δήμου Κιλελέρ και κατά την προσέγγισή τους προς έλεγχο, τρία άτομα εξήλθαν του οχήματος και τράπηκαν σε φυγή, εκ των οποίων τα δύο ταυτοποιήθηκαν.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε στο όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι κομμάτια καλωδίων, κομμένα από πομόνα, συνολικού βάρους 50 κιλών, καθώς και τρία κομμάτια μεταλλικά πηνίου με χαλκό, συνολικού βάρους 210 κιλών, προερχόμενα από μετασχηματιστή τάσεως του ΔΕΔΔΗΕ, τα οποία, όπως προέκυψε, αφαιρέθηκαν από πομόνα σε περιοχή του Δήμου Κιλελέρ.

Επιπλέον, στο εσωτερικό του οχήματος, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, όπως δύο αυτοσχέδιοι γάντζοι, σκαπτικό εργαλείο, ιμάντας, ψαλίδα κοπής, σιδερολοστός κ.ά., καθώς και το χρηματικό ποσό των 72,5 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν.

Παράλληλα, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του ενός δράστη, διαπιστώθηκε ότι αυτή ηλεκτροδοτούνταν παράνομα, με αυτοσχέδιο καλώδιο, από παρακείμενη κολώνα της Δ.Ε.Η. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ.\

Πηγή: ΕΡΤ

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας