Μενού Ροή
DHL
DHL: Οργάνωση ενός σύγχρονου κέντρου στην Σανγκάη για την υποστήριξη της εφοδιαστικής αλυσίδας οχημάτων, προϊόντων και εξοπλισμού τεχνολογίας (EV)

Ο όμιλος της DHL Group που έχει ηγετική θέση στις ταχυμεταφορές, αλλά και στον τομέα της υλικοτεχνικής υποστήριξης εφοδιαστικών αλυσίδων (logistics) παγκοσμίως, ανακοίνωσε ότι έχει οργανώσει ένα σύγχρονο κέντρο στη Σανγκάη για ηλεκτροκίνητα οχήματα (EV) που κατασκευάζονται στην Κίνα, με στόχο την παροχή εξελιγμένων υπηρεσιών υποστήριξης της εφοδιαστικής αλυσίδας για προϊόντα τεχνολογίας EV, όπως, μπαταρίες, κινητήρες, αλλά και εξοπλισμού των υποδομών φόρτισης.

Πρόκειται για το πρώτο κέντρο υλικοτεχνικής υποστήριξης προϊόντων τεχνολογίας EV που ο αναφερόμενος όμιλος οργάνωσε στην Κίνα.

Προηγήθηκε η οργάνωση παρόμοιων κέντρων σε χώρες, όπως, η Ινδονησία, το Μεξικό, αλλά και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ).

Το κέντρο της DHL στη Σανγκάη αναμένεται ότι θα παρέχει λύσεις αποτελεσματικής υποστήριξης της εφοδιαστικής αλυσίδας για ολοκληρωμένα ηλεκτροκίνητα οχήματα, αλλά και μπαταρίες EV, συμπεριλαμβανομένων των υποδομών αποθήκευσης, παραλαβής, αλλά και της παροχής πιστοποιημένων υπηρεσιών μεταφοράς στην κινεζική ενδοχώρα για την υποστήριξη των εισαγωγών, αλλά και των εξαγωγών.

Παράλληλα, το ίδιο κέντρο θα παρέχει ένα συνδυαστικό διεθνές δίκτυο μεταφορών για μπαταρίες, αλλά και ολοκληρωμένα οχήματα EV, σύμφωνα με την DHL.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας