Μενού Ροή
Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Άνοδο καταγράφουν οι μετοχές στο ξεκίνημα των συναλλαγών
Google Logo ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ENERGYMAG.GR ΩΣ ΠΡΟΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ GOOGLE

Άνοδο κατέγραψαν οι ευρωπαϊκές μετοχές σήμερα στο ξεκίνημα των συναλλαγών, μετά τη χθεσινή βουτιά, με την προσοχή των επενδυτών να είναι στραμμένη στη συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, όπου αναμένεται αύξηση των επιτοκίων.

Ο πανευρωπαϊκός δείκτης STOXX 600 σημείωσε άνοδο 0,1% στις 641,23 μονάδες στις 10:08 ώρα Ελλάδας. Ο γερμανικός DAX ήταν αμετάβλητος, ο βρετανικός FTSE ενισχύθηκε κατά 0,1% και ο γαλλικός CAC 40 κατέγραψε άνοδο 0,3%.

Στην προηγούμενη συνεδρίαση, οι ευρωπαϊκές μετοχές σημείωσαν βουτιά 1,4% ύστερα από την άνοδο του πετρελαίου Μπρεντ πάνω από τα 100 δολάρια το βαρέλι για πρώτη φορά από τον Ιούλιο. Σήμερα η τιμή του βαρελιού του Μπρεντ παρέμενε πάνω από το όριο των 100 δολαρίων μετά τη νέα ανταλλαγή πληγμάτων στον Κόλπο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας