Μενού Ροή
metlen mytilineos lse
Metlen: Ο Ευάγγελος Μυτιληναίος αγόρασε 50.000 μετοχές αξίας 2,11 εκατ. ευρώ

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Metlen Energy & Metals PLC, Ευάγγελος Μυτιληναίος, προχώρησε σε αγορά 50.000 μετοχών της εταιρείας, στην τιμή των €42,20 ανά μετοχή, στις 27 Οκτωβρίου 2025, μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Η συναλλαγή γνωστοποιήθηκε βάσει του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 περί κατάχρησης αγοράς, που επιβάλλει τη δημοσιοποίηση συναλλαγών από πρόσωπα που ασκούν διοικητικά καθήκοντα (PDMR).

Η κίνηση αυτή έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία η Metlen ενισχύει τη θέση της ως ηγέτης στη βιώσιμη ενέργεια και τα μέταλλα, υλοποιώντας το επενδυτικό της πρόγραμμα σε έργα ΑΠΕ, φυσικού αερίου και βιομηχανικής παραγωγής υψηλής προστιθέμενης αξίας. Η προσωπική τοποθέτηση του κ. Μυτιληναίου ερμηνεύεται από την αγορά ως μήνυμα εμπιστοσύνης προς τη στρατηγική και τις μεσοπρόθεσμες προοπτικές του ομίλου, μετά τη μετονομασία από Mytilineos σε Metlen και την εδραίωση της παρουσίας του στα διεθνή χρηματιστήρια.

Η μετοχή της Metlen παραμένει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος επενδυτών που αναζητούν έκθεση στην ενεργειακή μετάβαση και στη βιομηχανική αναγέννηση της Ευρώπης.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας