Μενού Ροή
Shanghai9
Σανγκάη: Ετήσια αύξηση 5,4% κατέγραψε το εξωτερικό εμπόριο στο εννεάμηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου του 2025

Το εξωτερικό εμπόριο της Σανγκάης καταγράφηκε στα 3,34 τρισεκατομμύρια γιουάν (περίπου 400 δισεκατομμύρια ευρώ) στο εννεάμηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου του 2025, με ετήσια αύξηση 5,4%, ανακοίνωσαν σήμερα τα τοπικά τελωνεία.

Το ποσοστό της αύξησης είναι μεγαλύτερο κατά 0,9% σε σύγκριση με την περίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου.

Οι εξαγωγές στο αναφερόμενο εννεάμηνο αυξήθηκαν κατά 11,3% στο 1,48 τρισεκατομμύριο γιουάν (περίπου 180 δισεκατομμύρια ευρώ), ενώ οι εισαγωγές αυξήθηκαν κατά 1,1% στο 1,86 τρισεκατομμύριο γιουάν (περίπου 220 δισεκατομμύρια ευρώ), σύμφωνα με τα στοιχεία των τελωνείων της Σανγκάης.

Μόνο για το μήνα Σεπτέμβριο, το εξωτερικό εμπόριο της κινεζικής μητρόπολης καταγράφηκε στα 405, 9 δισεκατομμύρια γιουάν (περίπου 49,05 δισεκατομμύρια ευρώ) με ετήσια αύξηση 12,5%.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας