Μενού Ροή
Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης
Η Κύπρος διαψεύδει ότι εκτοξεύτηκαν δύο πύραυλοι προς το νησί, όπως είχε δηλώσει ο Bρετανός υπουργός Αμυνας

Σε κατηγορηματική διάψευση των όσων είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα Κυριακή αναφορικά με πυραύλους που φέρονται να κατευθύνονταν προς την Κύπρο για πλήξη στόχου προέβη, με δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας, ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης υπογράμμισε, σε ανάρτησή του στο Χ, ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε ένδειξη ότι υπήρξε απειλή για την Κύπρο.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, ο κ. Πάλμας υπογράμμισε ότι διαψεύδει τα όσα κυκλοφόρησαν σήμερα σχετικά με αναχαίτιση πυραύλων που κατευθύνονταν προς την Κύπρο.

Δεν υπάρχει οποιαδήποτε ένδειξη ότι υπήρξε απειλή για την Κύπρο, υπογραμμίζει από την πλευρά του σε ανάρτησή στην πλατφόρμα Χ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Τοποθετούμενος, όπως σημειώνει, σε σχέση με δηλώσεις και δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εκτόξευση πυραύλων προς την κατεύθυνση της Κύπρου, ο κ. Λετυμπιώτης διευκρινίζει «ότι δεν ισχύει και ούτε υπάρχει οποιαδήποτε ένδειξη ότι υπήρξε απειλή για τη χώρα».

«Οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά την κατάσταση σε συνεχή βάση», προσθέτει.

 

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας