Μενού Ροή
Οι τιμές ρεύματος για τον Οκτώβριο - σταθερή η ΔΕΗ - που κινούνται οι υπόλοιποι προμηθευτές

Σταθερό για ακόμη ένα μήνα και τον Οκτώβριο κρατά η ΔΕΗ το τιμολόγιο Γ1 και το Γ1 νυχτερινό στα 15,5 λεπτά/KWh για κατανάλωση έως 500 κιλοβατώρες και 16,7 λεπτά για πάνω από αυτό το όριο, ενώ η χρέωση κατά τη νύχτα διαμορφώνεται στα 11,4 λεπτά/KWh.

Και οι υπόλοιπες εταιρείες προμήθειας έχουν ξεκινήσει να ανακοινώνουν τα τιμολόγια τους. Σας παρουσιάζουμε τις τιμές πριν την κρατική επιδότηση που αναμένεται να ανακοινωθεί σε λίγες ημέρες.

Ο ΗΡΩΝ προσφέρει το Simply Generous Home στα 13,32 λεπτά (12,58 λεπτά με Έκπτωση Ποσότητας 15%, μετά από 6 μήνες στο πρόγραμμα). Το νέο πρόγραμμα Generous Guarantee Home συνδυάζει εξασφάλιση ανώτατης τιμής Guarantee (17 λεπτά) και έκπτωση συνέπειας, προσφέρεται στα 8,55 λεπτά με ενσωματωμένη 10% έκπτωση συνέπειας.

Η Elpedison έχει το πρόγραμμα Value στα 8 λεπτά. Η Protergia προσφέρει το Value Plus στα 8,88 λεπτά, όπως και η Watt+Volt  με το πρόγραμμα Value+ που προσφέρεται στα 8,88 λεπτά. Η Φυσικό Αέριο Ελλάδας στο Ρεύμα Οικιακό MAXI Free+ διαμορφώνεται στα 0,124 /kWh. Τέλος, η NRG διαθέτει το πρόγραμμα On Time+ στα 8,7 λεπτά με έκπτωση συνέπειας 40%.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας